Bezorging

  • U ontvangt de door u aangevraagde nieuwstitels gedurende twee weken, daarna wordt de bezorging automatisch stopgezet. In het kader van de Bezorgdienst voor docenten ontvangt u per aangevraagde nieuwstitel twee exemplaren per dag; in het kader van de Bezorgdienst voor leerlingen ontvangt elke leerling één nieuwstitel per dag.

  • De bezorgperiode gaat in op een maandag en eindigt op een zaterdag (feestdagen uitgezonderd). De zaterdagkranten worden dus ook bezorgd (m.u.v. nrc.next, deze verschijnt van maandag tot en met vrijdag). Let op: weekbladen worden één keer per week bezorgd, uiterlijk op vrijdag.

  • Ochtendbladen worden veelal voor 7:30 uur bezorgd; middagkranten vanaf 14:30 uur.

Bezorgproblemen?

De Bezorgdienst betekent voor de dagbladbezorgers een aanpassing in het bezorgschema. Het kan voorkomen dat de bezorging daardoor niet direct vlekkeloos verloopt. Mocht er iets mis zijn met de bezorging, meld dat dan direct. Bezorgklachten kunnen alleen tijdens de bezorgperiode worden verwerkt.

Geef bezorgklachten niet rechtstreeks door aan de nieuwstitel, maar meld deze altijd via de website van Nieuws in de klas:

1. log in via Mijn account
2. ga naar uw bestelhistorie
3. vul per nieuwstitel(s) het klachtenformulier in.

De klacht wordt onmiddellijk doorgegeven aan de betreffende klantenservice(s). De nieuwsbedrijven spannen zich in om de bezorging binnen twee werkdagen te hervatten.