Bezorging

  • Uw leerlingen ontvangen de door u aangevraagde dag- of weekblad gedurende twee weken, daarna wordt de bezorging automatisch stopgezet.

  • De Bezorgdienst voor leerlingen gaat in op een maandag en eindigt op een zaterdag (feestdagen uitgezonderd). De zaterdagkranten worden dus ook bezorgd (m.u.v. nrc.next, deze verschijnt van maandag tot en met vrijdag). Let op: weekbladen worden één keer per week bezorgd, uiterlijk op vrijdag.

  • Ochtendbladen worden veelal voor 7:30 uur 's ochtends bezorgd; middagkranten vanaf 14:30 uur.

Bezorgproblemen?

De Bezorgdienst betekent voor de dag- en weekbladbezorgers een aanpassing in het bezorgschema. Het kan voorkomen dat de bezorging daardoor niet direct vlekkeloos verloopt. Mocht er iets mis zijn met de bezorging, meld dat dan direct. Bezorgklachten kunnen alleen tijdens de bezorgperiode worden verwerkt.

Geef bezorgklachten niet rechtstreeks door aan de nieuwstitel, maar meld deze altijd via de website van Nieuws in de klas:

1. log in via Mijn account
2. ga naar uw bestelhistorie
3. vul per nieuwstitel(s) het klachtenformulier in.

De klacht wordt onmiddellijk doorgegeven aan de betreffende klantenservice(s). De nieuwsbedrijven spannen zich in om de bezorging binnen twee werkdagen te hervatten.

 

Reserve-exemplaren

Soms verloopt de bezorging niet vlekkeloos. Of sommige leerlingen vergeten hun eigen krant of weekblad mee naar school te nemen. Om ervoor te zorgen dat u tijdens de les niet verlegen zit om de nieuwsbronnen, ontvangt u zelf reserve-exemplaren. Van alle titels die u voor uw leerlingen heeft aangevraagd, ontvangt u in dezelfde periode twee exemplaren per dag. Dit werkt volgens het principe van de Bezorgdienst voor docenten
Deze kranten en weekbladen worden bezorgd op het adres dat u opgeeft. Mocht uw school buiten schooltijden voor dagbladbezorgers niet bereikbaar zijn, geef dan uw eigen privé-adres op.