Bezorging van de Nieuwsservice is weer gestart

De afgelopen periode zijn de aangevraagde dag- en weekbladen niet bezorgd omdat de scholen gesloten waren. Vanaf 14 mei kunnen bestellingen worden geplaatst en worden de nieuwstitels weer bezorgd.

Nieuws in de klas is verheugd dat de scholen open gaan en de Nieuwsservice weer opgestart kan worden. Het is in deze periode nog belangrijker om het nieuws te (leren) volgen. En betekenisvolle opdrachten met het nieuws kunnen leerlingen extra motiveren, ook bij afstandsonderwijs.

Nog niet alle scholen zijn open en de scholen die wel open zijn volgen een aangepast schema. Bestellingen die geplaatst zijn vóór de coronacrisis sluiten daarom in de meeste gevallen niet goed aan op het aangepaste onderwijs. Nieuws in de klas heeft om die reden de bestellingen voor bezorging tot aan de zomervakantie verwijderd.

Nu de scholen weer open gaan kunnen bestellingen opnieuw geplaatst worden op https://mijn.nieuwsindeklas.nl. Als docenten ingelogd zijn kunnen de openstaande bestellingen bekeken worden.

De bestellingen voor de Nieuwsservice Digitaal waarmee scholen vier weken digitale toegang krijgen tot nieuwsmedia worden wel afgehandeld. De afgelopen periode hebben juist veel scholen de Nieuwsservice Digitaal gebruikt omdat het goed aansluit bij thuisonderwijs.

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen via info@nieuwsindeklas.nl.

Nieuwsbrief