Een heel jaar kosteloos het nieuws gebruiken in de klas

Het nieuwe jaar is begonnen met veel internationaal nieuws. Wilt u de actualiteit structureel inbedden in uw lesprogramma? U kunt kosteloos de Nieuwsservice aanvragen voor het gehele schooljaar. U kunt daarbij kiezen voor gespreide bezorging, zodat u en uw leerlingen het hele jaar door verschillende nieuwsmedia kunnen volgen. Uiteraard kunt u ook digitale toegang krijgen zodat u het nieuws op het digibord kunt gebruiken.

Docenten en leerkrachten gebruiken nieuwstitels op veel verschillende manieren. Van korte dagelijkse opdrachten om het nieuws te volgen, tot uitgebreide projecten om lezen te stimuleren of zelf journalistieke producties te maken. In een rijke leeromgeving mogen actuele kranten en online nieuwsmedia niet ontbreken. Nieuws in de klas biedt dan ook veel verschillende lesmaterialen die aansluiten op de actualiteit en de les betekenisvoller te maken.

Bent u geïnteresseerd in het laatste nieuws over Nieuws in de klas? Lees de nieuwsbrief online of meld u aan om hem per e-mail te ontvangen.

Nieuws in de klas wenst alle docenten, leerkrachten en leerlingen alvast een prettige nieuw jaar!!

Nieuwsbrief