MediaMasters is vernieuwd

MediaMasters is een spannende serious game voor groep 7 en 8 over de kansen en gevaren van media. MediaMasters is vernieuwd en bestaat niet alleen uit de game tijdens de Week van de Mediawijsheid. De voorbereidende missie is vanaf 17 september te spelen.

Duizenden klassen gaan de strijd met elkaar aan om de titel ‘Meest mediawijze klas van Nederland’. Van 8 tot en met 15 november 2019 verdienen scholen bits voor MediaMasters. Klassen met de meeste bits kunnen prijzen verdienen. Daarnaast zijn de extra missies ook het hele jaar door te spelen na de Week van de Mediawijsheid.
Klassen verdienen veel extra punten met de opdracht van Nieuws in de klas ‘Maak van van je klas een redactie’. De klassen maken eigen nieuwsproducties maken met de Nieuwstool. De mooiste kranten worden uitgelicht op de website van Mediawijzer en Nieuws in de klas. Tijdens de Week van de Mediawijsheid staat de vraag centraal: Wanneer sta jij aan of uit?

Om extra bits te verdienen met de Nieuws in de klas opdrachten is het aanbevolen de Nieuwsservice voor docenten te bestellen.
Bestel direct en ontvang de kranten tijdens en de week voor de Week van de Mediawijsheid.

Deelname aan MediaMasters is gratis.

 

 

 

Nieuwsbrief