Nicolette van Dijkum nieuwe programmaleider Nieuws in de klas

Op 17 januari start Nicolette van Dijkum als programmaleider van Nieuws in de klas, het media-educatieprogramma van NDP Nieuwsmedia.

NDP Nieuwsmedia is verheugd met Nicolette een ervaren projectleider te verwelkomen. Zij volgt Chris van Hall op die tot 1 september 2021 verantwoordelijk was voor Nieuws in de klas. De brancheorganisatie heeft ambities met Nieuws in de klas en ziet in Nicolette de aangewezen persoon om deze te realiseren.

Nicolette van Dijkum heeft een ruime ervaring als projectleider en producent, opgedaan bij omroepen, uitgevers en scholen. Journalistiek en innovatie lopen als een rode draad door haar loopbaan.

Nieuws in de klas heeft de ambitie om zijn positie in het onderwijs te versterken. Om dat te bereiken, zal Nieuws in de klas nieuwe diensten en tools ontwikkelen waarmee leraren en docenten hun lessen kunnen verrijken met de actualiteit. Ook zullen partnerships met onder andere educatieve uitgeverijen en distributieplatforms verder worden verkend. Daarnaast zal de ontsluiting van nieuwscontent, in print maar vooral digitaal, worden verbeterd.

Nicolette van Dijkum is bereikbaar op n.vandijkum@nieuwsindeklas.nl.

Nieuwsbrief