Nieuwe website en nieuw wachtwoord

Nieuws in de klas werkt hard om de website te verbeteren. Na een cosmetische verbetering vorig jaar is nu ook de techniek aangepast aan de wensen van vandaag. Eenvoudiger bestellingen verwerken, beter onderscheid tussen de verschillende diensten en betere prestaties voor de gebruiker; achter de schermen verandert er veel.

 

Nieuw wachtwoord

Uw wachtwoord is volledig geheim, zelfs voor ons. Doordat we nieuwe software gebruiken is het nodig om een nieuw wachtwoord aan te maken. Via de pagina Wachtwoord vernieuwen komt u direct op de pagina waar u een nieuw wachtwoord kunt aanvragen.

Intermediairsfunctie

In het nieuwe systeem is het niet langer mogelijk om voor andere docenten te bestellen. In de praktijk blijkt dat deze dienst maar beperkt gebruikt werd, maar kostbaar was om in de nieuwe website in te bouwen. We hebben er dus voor gekozen om voortaan iedere docent zelf te laten bestellen. Uiteraard begrijpen we dat dit voor sommige gebruikers jammer is, maar we hopen op uw begrip.

Opmerkingen

We hopen dat u net zo blij bent met deze verandering als wij. Mocht u toch nog een schoonheidsfoutje zien of merken dat er iets niet werkt, dan horen wij dat heel graag. U kunt een mail sturen naar info@nieuwsindeklas.nl.

Nieuwsbrief