Prodemos

Bereid een bezoek aan het Binnenhof voor met nieuwsmedia

Actualiteit en media spelen een grote rol in ‘Politiek Den Haag’. Door de berichtgeving in de nieuwsmedia te volgen, kunnen leerlingen zich goed voorbereiden op hun bezoek aan het Binnenhof in Den Haag. Daarmee krijgen ze niet alleen inzicht in de actuele (politieke) thema’s maar kunnen ze zich ook meer verdiepen in het politieke proces.

ProDemos Binnenhof biedt scholen een gratis educatieve dag in politiek Den Haag. Scholen gebruiken nieuwsmedia bij de voorbereiding op hun bezoek. Hieronder staat beschreven hoe u kosteloos dag- en weekbladen kunnen bestellen.

Nieuwsmedia bestellen
Via Bestel direct doorloopt u de volgende stappen om kosteloos de gewenste nieuwsmedia te ontvangen:

1. Maak een account aan: vul uw persoonlijke gegevens in en de gegevens van uw school (inclusief BRIN nummer)
2. Maak een keuze:
– Bezorgdienst voor docenten 
– Bezorgdienst voor leerlingen (u een kunt een Excel bestand downloaden nadat u een account heeft aangemaakt voor de adresgegevens van de leerlingen)
3. Keuze nieuwstitels: geef aan welke dag- en weekbladen u op welk adres en in welke periode wilt ontvangen
4. Uw bestelling bevestigen. Let op: lees de voorwaarden voordat u een bestelling plaatst.

Bestelling wijzigen?
Wilt u de bezorgperiode wijzigen of te annuleren? Dit kan tot een week voor aanvang van de bezorgperiode. Log in met uw account en ga naar uw besteloverzicht om uw bestelling te wijzigen.

Bezorging
De bezorgperiode gaat in op een maandag en eindigt op een zaterdag (feestdagen uitgezonderd).  Na de bezorgperiode wordt de bezorging automatisch stopgezet.

N.B. Ochtendbladen worden veelal voor 7.30 uur ‘s ochtends bezorgd; middagkranten vanaf 14.30 uur. Weekbladen worden een keer per week bezorgd, uiterlijk op vrijdag.
Het komt voor dat aangevraagde titels niet altijd in de opgegeven periode bezorgd worden. Als dat het geval is, geef dan uw bezorgklacht door via uw account bij Nieuws in de klas. Log in met uw account en geef in het besteloverzicht aan welke titel niet wordt bezorgd. In de meeste gevallen kan de bezorging in dezelfde periode hervat worden. De bezorgklacht moet dan wel in het begin van de bezorgperiode ingediend worden.

Nieuwsbrief