Volg Prinsjesdag 2019 met lesmateriaal

Prinsjesdag is een mooie aanleiding voor leerlingen om het nieuws over de binnenlandse politiek te volgen. Voor het primair en voortgezet onderwijs is lesmateriaal van Nieuws in de klas te downloaden.  De kosteloze Nieuwsservice van Nieuws in de klas is hierbij onmisbaar.

 

Het lesmateriaal over Prinsjesdag van Nieuws in de klas is direct gratis te downloaden. De berichtgeving over de rijksbegroting geeft goed inzicht in de keuzes en het beleid van de overheid. In aanloop naar Prinsjesdag verschijnen er nieuwsartikelen en de natuurlijk is ook de troonrede in de krant terug te lezen. Docenten die het lesmateriaal gaan gebruiken hebben inmiddels de Nieuwsservice aangevraagd. Bent u te laat met het aanvragen van de Nieuwsservice voor de week van Prinsjesdag, dan kunt ook nog gebruik maken van de Prinsjesdagdossiers van de verschillende nieuwssites.

Ook na Prinsjesdag verschijnen er artikelen naar aanleiding van de rijksbegroting. Maak vandaag nog gebruik van de kosteloze Nieuwsservice en bestel direct.

 

 

 

Nieuwsbrief